2019 Australian Institute of Architects Jury Citations 

Caboolture GP Super Clinic


Commendation for public architecture +
Commendation for Sustainable Architecture

The Super Clinic is a welcome and refreshing addition to the urban fabric of the Caboolture central business precinct. The
two-storey building orchestrates holistic public health and wellbeing services with an open and casual approach via a double height atrium space that allows for good cross ventilation, natural daylighting and passive surveillance. The approach to sustainability and a healthy building environment is well considered and integrated. The building has a strong social sustainability agenda and provides benefits beyond its commercial enterprise.

The Super Clinic’s approach to sustainability and a healthy building environment is well considered and integrated.
— 2019 AIA Jury