The Henley on Broadwater

Gold Coast, QLD

The Henley seeks to redefine the provision of aged care in a vertical living environment.

Wilson Architects  have provided architectural input into the reworking of the dysfunctional entry, dining and community living arrangements, redesign of lobbies, landscape design, apartment refurbishment and facade screening works & environmental mitigation. 

Henley EXTERIOR.jpg
Baby boomers will not tolerate environments that mirror hospitals rather than homes. They are looking for aged care to support them to live as normal a life as possible. The built environment is a large part of maintaining that.
— Patrick Smith, Executive Director of The Henley
Henley Interior.jpg
 

STATS

Timeline
Complete late 2016

Type
Redesign and refurbishment in an occupied building

Key Personnel
Hamilton Wilson,
Michael Herse

Explore these similar projects: